WALK & TALK

SAMTALSTERAPI  


- FÖR ETT LIV I BALANS -

När vi låter naturen vara med i samtalet och i mötet med oss själva får vi hjälp att sänka blodtrycket och vi ger hjärnan och kroppen möjlighet att få slappna av och få större tillgång till närvaro och bli inspirerade och kreativa. Att promenera ger fördelen att du får en framåtrörelse som skapar kontroll och trygghet och som kan underlätta för att kunna få ge uttryck för det som skaver och det du längtar efter.


Upplägg;

Vi möts hemma hos mig i Hindås och utifrån vad du önskar och skulle må gott av låter vi skogen, gläntan eller kanske en  plats framför brasan vara det som leder dig in till dig den här stunden. Jag guidar dig genom meditation, samtal och kroppsrörelser utifrån ditt dagsbehov där och då.

Sessionen är 90 min. Fika ingår. 

I samtalsterapi står det mänskliga i fokus

Att få ge uttryck för det som är, varit och vart du är på väg genom de mål du vill uppnå. Det kan vara smärtsamt och en process som stundtals är utmanande och jobbig. Så är också det som plågar dig nu och de livsmönster som du tidigt skapade och som inte längre gagnar dig i ditt liv. Genom processen finns jag vid din sida. Stöttar, ser och fördjupar tills du känner dig redo att kunna leda dig själv igen inifrån och ut.Ämnen i samtalsterapi

Ett av alla de ämnen som jag ofta möter i samtalsterapi är ensamheten och längtan efter gemenskap och närhet.
Ensamhetskänslan och maktlösheten är överväldigande och det gnager en tomhet inuti oavsett om man lever i en relation eller är ensam.
Saknaden efter att bli sedd, respekterad och känna tillit till sig själv och sina närmaste visar sig på olika sätt och skapar obalans i livet. Ett annat ämne är stressen som påverkar alla områden i både kropp och själ och livspusslet har fått för stor plats och tar bort glädjen och orken i tillvaron.

Det kan även handla om omedvetna trauman som visar sig i fysisk form eller svårigheter att knyta an i relationer. Trauman kan vara tydliga svåra händelser som på verkar dig på alla plan, men kan också vara händelser som upprepat sig som varit subtila men som skapat sår och överlevnadsstrategier. Det är inte alltid själva händelsen som är traumat utan hur vi upplevde den och hur vi blev bemötta efteråt och fick hjälp att lugna vårt nervsystem i gen eller blev lämnade med känlsan obearbetad.Behov

Att få bli sedd och hörd där du befinner dig och känna samhörighet tillhör våra mest grundläggande behov. I mötet med mig i samtalsterapi blir du sedd och tillsammans hittar vi nya vägar till nära relationer som präglas av kärlek, respekt och tillit både till dig själv och de runtomkring dig.

Kontakta mig för ett förutsättnigslöst första möte.

Samtalsterapi Walk and Talk med samtalsteraput  Linda Fossane i Hindås mellan Göteborg & Borås

Linda Fossane Samtalsterapeut

Jag är utbildad och auktoriserad diplomerad samtalsterapeut och par och relationsterapeut i Psykosyntes på HumaNova i Göteborg och Stockholm.
Jag har även vidareutbildat mig Steg 1 i Integrativ Psykoterapi. Tillsammans en utbildning som sträcker sig över 6 år.


Välkommen till mig på samtalsterapi på min mottagning i Hindås med skogen inpå knuten.

HarMONI

Att lyssna till din inre kompass och följa din innersta vilja leder dig till ett liv i din unika harmoni och skapar meningsfullhet

EMPATI

Att bli sedd , hörd och älskad är magiförändrande i våra relationer som leder till livsglädje, njutning och kreativitet

Balans

Balans skapas genom att bli medveten om behov och beteendemösnter och genomföra görbara långsiktiga förändringar

VälkomMEN!

HINDÅS


OMDÖMEN FRÅN BOKA DIREKT 


Sari S  ★★★★★

Linda guidar, hörsammar och hjälper klienten att växa och finna inre styrka och lugn med i ett tillitsfullt arbete med det som skaver. 

Frida K  ★★★★★

När man går till Linda är det som att kliva in i en stor, trygg, varm kram som ger en ovärderlig hjälp!

Daniel W  ★★★★★

Linda har hjälpt mig hantera så mycket svåra grejer. Ovärderlig hjälp!

Carina F  ★★★★★

Linda har gjort mitt liv så mycket bättre! Hon har så mycket kunskap, klokskap och hon har gett mig ovärderliga verktyg!

Jessica L  ★★★★★

Linda är fantastiskt. Hon Inger direkt ett lugn och en trygghet. Hon sätter ord på det jag tänker och känner och hon förklarar på ett begripligt sätt som gör att allt faller på plats. Allt blir så självklart. Linda ser hela människan och jag går därifrån med en känsla av helande.